Dr. Michael Laitman

A Teremtő harcoljon fáraóként!

Két kérdést kaptam az egoizmus növekedéséről.

Kérdés:

Én tanulmányozom a Kabbalát majdnem két éve, és van valami ami zavar engem Úgy tűnik mennél többet megtudok a természetemről , annál jobban  utálom azt. Úgy érzem, hogy még zavarodottab vagyok, mint azelőtt voltam.Egyszerűen nem tudok a célokra és azok szépségére fókuszálni, ha annyira utálom a természetemet, és mindenkiét körülöttem. Mit csináljak?

Válaszom:

Örülnöd kell, hogy az egoizmus feltárult benned. Ez a Felső Fény feltárulása, és a Teremtőhöz kell fordulnod, anélkül, hogy mélyebbre süllyednél a egoizmusba. Felül kell emelkedj rajta, hálásnak kell lenned érte, hogy ez egyre nő, és a lélek felhasználja azt a fejlődéséhez.

Kérdés:

Legyen szíves adjon tanácsot, hogyan találjuk meg az erőt ahhoz, hogy erőteszítéseket tegyünk a kapcsolat irányában, amikor az egonk olyan  erős,  hogy úgy érezzük, hogy csak Rá hagyhatjuk, és nem teszük meg magunk azokat az erőfeszítéseket, amit muszáj megtennünk.

Néha úgy érezzük, mi tudjuk, hogy ezt meg kell tennünk, de nem akarjuk, és csak arra van erőnk, hogy ne tegyük meg. Ezek frusztráló pillanatok, és úgy tűnik, hogy a mi egonknak van a legnagyobb hatalma a létezők között.

Válaszom:

Ez azért van, mert nem folyamodsz a Teremtő hatalmához.  A Teremtő az egyetlen aki kiáll a fáraóval, míg nekünk olyannak kell lennünk, mint Mózes, középen kell állnunk, és hagynunk, hogy harcoljanak.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,627 seconds.