Dr. Michael Laitman

Mi csak terjesszük a Kabbalát, a Felső Fény teszi a többit

Kérdés:

Jelenleg egy csomó ember a világon csatlakozik a Kabbala tanulásához, új csoportok nőnek ki a különböző városokban, mint a gombák eső után. Hogyan gondoskodhatunk róluk?

Válaszom:

Nekünk csak példát kell mutatnunk, és együtt fogunk növekedni velük.  Nem gondolok semmi nehézségre ezzel kapcsolatban. Lehetetlen megállítani az életet. Mi mindannyian láttunk már  fát, amint áttört a sziklán. Semmi sem állíthatta meg őt, megtalálta a saját útját a fényhez, és növekedett.

Ugyan ez történik a mi szituációnkban. Ha egy személy vágya kap némi Fényt autentikus Kabbala forrásból, áttör és elkezd növekedni. Az emberek maguk meg fogják találni a tanulóközpontokat és tanuló csoportokat: átveszik a példánkat és fejlődnek.

Nekünk csak szét kell szórni a Kabbala tudományát, olyan széleskörűen, ahogy csak lehet. A fejlődés következő formáit nem mi határozzuk meg. Ez egy szabad fejlődés. A mi feladatunk csak az, hogy kövessük a Kabbalista elveket az ember fejlesztésére, és alakítsunk csoportot. Mi csak szétosztjuk az anyagot, a felső Fény teszi a többit.

Megteremtjük a Felső Fénnyel való kapcsolatot azzal, hogy Kabbala könyveket adunk az embereknek. Ezek a könyvek kiközvetítik az Újraformáló Fényt, és az emberek elkezdenek nőni. Ez az egész világon meg fog történni. Reméljük, hogy ez egy fantasztikus exponenciális növekedés lesz felfele.

ft

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,561 seconds.