Dr. Michael Laitman

Nyereség – csak az adakozás által

Nem kell, hogy felépítsünk magunkban valami újat, azért, hogy korrigáljuk az állapotunkat. Csak hozzá kell magunkat adaptálnunk a kölcsönös garancia rendszeréhez, amely létezik és feltárul a számunkra.

A korrekciónk, az egyetlen munkánk – ami az összekapcsolódás. És miután összekapcsolódunk, felfedezzük, hogy az egyetlen felső rendszerben vagyunk belefoglalva, és ezzel minden a helyére kerül.

Eddig a gazdasági szakemberek megépítették a bonyolult rendszereket és kialakították a komplex szerződéseket egymás között – ma már ez nem működik. Már minden az új rendszerben létezik. Nekünk csak adaptálni kell magunkat, a saját tulajdonságainkat, kapcsolatainkat a rendszerhez. Nincs többre szükség. A tőzsde emberei szépen haza mehetnek, nincsen többé rájuk szükség.

Lassan felfedezzük, hogy eltűnik a szükség a foglalkozásokra, azokon kívül, amelyek az embereknek az életszükségleteit elégítik ki. Az új rendszerben nem létezhetnek, mivel a rendszer maga, ahogy megjelenik, úgy mutatja meg magát, mint egy korrigált, összekapcsolt, már korrigált, készen álló rendszer.

Ez nem az egoista rendszer, ahol megpróbáltunk kiépíteni mindenféle dolgokat, manipulációkat és így tovább. Nem, itt csak azzal a feltétellel lehet élni, hogy adaptáljuk magunkat a rendszerhez, hogy integrálódunk az új rendszerhez, amely ott áll, készen van, meg van építve.

Az emberiség felfedezi, hogy nincs mit tennie! Csak, azt teheti, hogy elveti, az állati elméjét, mert már nem tud mit kezdeni vele. Amit nekünk tennünk kell, hogy korrigáljuk magunkat a kölcsönös garanciára, hogy beléphessünk a felső rendszerbe, amely már kész és teljes, és felfedezzük egyre világosabban. Mi beleolvadunk, és ott folytatjuk a létezést.

Egyelőre még nem fedeződött fel, hogy ez a rendszer, a teremtés belső elméje, a természet vagy a Teremtő, amely valójában ugyanaz. Amint belépünk jobban ebbe a rendszerbe, fel fogjuk fedezni benne az örök életet és a teljességet. Az állati testünk meghal és eltűnik, de mi nem érezzük ezt, és létezni fogunk ebben a rendszerben, összeolvadva a Teremtő elméjével.

Kapcsolatok rendszere, amelyet ma felfedezünk magunk között, maga a felső spirituális rendszer felfedezése.  Ezért érkezik a gazdasági válság, amely valójában a közöttünk levő kapcsolatok válsága. Mert éppen a gazdaság kapcsol minket össze, ahogy a Tóra írja: “Menjetek, és éljetek meg egymásból.”

És mi fel kell, hogy fedezzük, hogy lehet nyereségünk, abból, hogy adakozzunk egymás irányába. Ezekben a napokban, mi egy nagyon különleges időszakba lépünk be.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,631 seconds.