Dr. Michael Laitman

Kihasználva minden egyes pillanatot

Kihasználva minden egyes pillanatot

Kérdés:

Hogyan lehetséges megmaradni minden egyes pillanatban ugyanabban az állapotban, amit a workshop során éreztünk?

Válasz:

Mi a workshop? A workshop során én belépek egy bizonyos kommunikációs állapotba, egy olyan környezetbe mely segít nekem abban, hogy elkezdjem tisztázni és analizálni magam nagy intenzitással. Ezáltal a workshop során rövid idő alatt képes vagyok számtalan állapoton keresztül menni azáltal, hogy integrálódom a többiekkel, a többiek érzéseivel, és ők pedig bennem. Lehet, hogy nem vagyok képes ezt szavakkal kifejezni, de mindez bennem történik különböző belső összecsapásokon keresztül. Ugyanez ugyanilyen feltételekkel megtörténhet velem az utcán járva is, és képes lehetek mentálisan összekapcsolódni a többiekkel. Meg kell próbáljad. Nincs más tanácsom.

Kérdés:

Itt létezik a támogatás faktora?

Válasz:

A támogatás faktora esszenciális itt. Mint egy balettban amennyiben a partnered elenged téged, te leesel. Ezáltal minden a támogatáson múlik. A csoport nélkül olyan vagy mint egy balerina akit elejtettek.

2o12 szeptember 23., Virtuális lecke a Kabbala Alapjairól

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,639 seconds.