Dr. Michael Laitman

A kormányoknak csökkenteniük kell az egyenlőtlenséget

a kormány

Vélemény: Kenneth Rogoff, Thomas D. Cabot (Közérdek Kérdéseinek Professzora és Közgazdasági Tudományok Professzora a Harvard Egyetemen):

Kevés a kétség afelől, hogy a globalizáció és a technológiai innováció a növekvő egyenlőtlenség mozgatórugója – mondta Rogoff egy kerekasztal beszélgetésen, amelyet a jövedelmi egyenlőtlenségekről és a pénz szerepéről a politikában – témában tartottak. „A rendszer stabilitásának érdekében a kormányzati politikának enyhítenie kell azokat a hatásokat, melyeket a technológia és a globalizáció hoznak és nem megengedni a helyzet súlyosbodását.”

Hozzászólásom:

Ez csak akkor lehetséges, ha tudatában leszünk annak, hogy az emberi fejlődésnek egy következő szintjére kell lépnünk. Ez a tudatosság elérhető nagy szenvedés hatására adott reakcióként vagy az integrál oktatás és nevelés módszerének erőteljes terjesztése, vagy mindkettőnek együttes hatása által.

2014. Március 16

forrás: Governments Should Reduce Inequality

ford: BR

lekt: KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,641 seconds.