Dr. Michael Laitman

Gondolataim a Twitteren 2018-05-22

Irigylem a barátaimat, büszke vagyok hogy közöttük lehetek! Abban reménykedem hogy olyanná válhatok mint ők!

Két feltétele van a elfogadásának: – Tisztán kell látni hogy ez semmi esélyt, sem erőt nem ad arra hogy elmeneküljünk tőle az egység, a Felső Erő, az adakozás felfedése felé – Mindennek ellenére mi kétségbeesetten semmi mást nem akarunk csak ezt a menekülést.

Akkor fogadjuk el a Tórát amikor valóban szükségünk van az adakozás képességére, semmi mást nem akarunk csak azt. Készen kell álljunk a sivatagi barangolásra, a Vörös Tenger átszelésére, az Egyiptomi Tíz Csapásra, mindaddig amíg azok után elérjük az adakozás képességét.

A elhozza nekünk a Tóra Adóját, és ez a legfontosabb mivel ez egy új világot nyit meg az ember számára. Nincs más útja a felfedésének, mint a törött vágyak egyesítése, tisztázva a kapcsolat formáját és a Teremtővel való összeolvadást.

A a Felső , szándékosan összetört edényeinkbe öltözve, mivel a Fény a sötétségből tör elő. A Fény a vágyak korrekcióján keresztül jelenik meg, amekkora mértékben mi azt a tulajdonságok kontrasztján keresztül felfedjük.

A egy szoftver, mely fejlődésünket elrendezi hogy minket a célhoz elvezessen. Ahogy egyetértünk a Programozóval, a munka részévé, annak segítőivé válunk. Az ember küldetése az hogy újra létre hozza a kapcsolatot a távoli törött részek között a Teremtő rendszerét restaurálva

A a különleges programja, egy erő mely képes a valóság elemeit összekötni. Ezek az elemek megszámlálhatatlan kapcsolatokon keresztül fonódnak össze egyetlen harmóniában, hogy magát a Teremtőt fejezzék ki azon vágy erején keresztül melyet a Forrás teremtett

67 queries in 0,128 seconds.