Dr. Michael Laitman

Miért kapjuk a nehézségeket?

Kérdés: Képzeljük el, hogy valaki elveszti a pénztárcáját. Hirtelen felmerül benne, hogy ez azért történt, mert nem vett részt a leckén vagy más helytelen dolgot művelt. Hogyan magyarázhatjuk ezt?

Válasz: Sehogy. Ez szamárság. Soha nem szabad ilyen következtetést levonni. Ne kösd össze ezeket a történéseket! Később rájössz, mennyire rosszul tetted. És legfőképp, behatárol, és lényegtelen mozzanatokra és összefüggésekre világít rá.

Kérdés: Miért küld a Teremtő ilyen problémákat?

Válasz: Mert egoista vagy. Mindenek előtt ki kell alakítanod a kapcsolódást a barátokhoz a csoporton belül, és rajtuk keresztül vonzhatod be a felső Fényt, ami korrigálni fog. És ezután nem fogsz pénztárcákat elveszíteni, csak hogyha szükséges.

Kérdés: Tehát ez azt jelenti, hogy ülhetek reggeltől éjjelig a tízesben, és mégis naponta elveszthetem a pénztárcámat? És nincs értelme megkísérelni, hogy megértsem, mi az oka?

Válasz: Nem arról van szó, hogy nincs értelme. Egyenesen tilos! Amúgy sem fedezel fel okokat és következményeket, amíg nem fedted fel teljes egészében a rendszert.

Kérdés: És ezzel együtt, a “gyógyírt” a tízesen keresztül kapom meg? Mondhatom magamnak, hogy bármilyen problémával szembesülök, ennek az a jelentése, hogy nem fektetek be eléggé a barátok szeretetébe?

Válasz: Bármi is van, a tízessel nem nyúlhatsz mellé!

https://laitman.com/2017/04/why-do-we-get-problems/

67 queries in 0,133 seconds.