Dr. Michael Laitman

Olvashatunk mások gondolataiban?

Kérdés: Képes lehet valaki, akinek nagy a vágya, más emberek gondolataiban olvasni?

Válasz: A gondolatolvasás materiális dolog. Semmi becsülendő nincs benne, mert az emberek mindennapi szintű gondolatait kapod el. De ez azért lehetséges, mert a mi szintünkön lévő gondolatok anyagi természetűek.

Megfoghatod valaki kezét, és érezheted a gondolatait, ahogy a médiumok csinálják. De a mutatványon kívül mit ad ez neked? Semmit. Néhány ember fokozott érzékenységgel rendelkezik, ezért ilyen módon reklámozza önmagát. 

Az általános tanácsom az, hogy kár az ilyesfajta erőfeszítésekért. Inkább ellenkező irányú munkát végezzünk, vagyis oldódjunk fel a csoportban, és ezen keresztül tárjuk fel a Teremtőt.

Kérdés: Lehetséges erős vágy esetén mások gondolataira hatást gyakorolni?

Válasz: Természetesen. Miazhogy! A KGB óta tudunk ilyen dolgokról. Sőt, ami azt illeti, az összes felderítő kémszervezet a világon hasonló eszközökkel él. De nekünk miért volna erre szükségünk? Mivel mindez a mi világunk szintjén történik, egymás befolyásolásának ez egy színtisztán egoisztikus módja.

Egyáltalán nem szeretném, ha ezzel a kérdéssel foglalkoznál, mivel a gondolatok manipulálása egymás alávetéséhez, vagyis a világ pusztulásához vezet.

https://laitman.com/2019/08/can-one-read-other-peoples-thoughts/

67 queries in 0,135 seconds.