Dr. Michael Laitman

A nő irányít, a férfi végrehajt

Kérdés: A nő képes belsőleg átadni vágyát a férfinak. Sok nő kívánsága, hogy párja közelebb kerüljön a Teremtőhöz. Mit jelent ennek a vágynak az átadása?

Válasz: Ha egy nő akar valamit egy férfitől, azt mindig meg is szerzi. Így van elrendezve a világ.

A nő nem mondja ki hangosan a vágyát. Ismeri a módját, hogyan befolyásolja a férfit némán, anélkül, hogy kinyitná a száját, mégis olyan hatást érve el, mintha kupán vágta volna a partnerét. A nő részéről ez a helyes viselkedés. Szándékosan találta ezt ki így a természet. Mi, férfiak, el kell, hogy fogadjuk ezt, sőt, örülnünk kell, hogy a nőknek megadatik, hogy a helyes úton tartsanak minket.

Ha egy nő azt szeretné, hogy férje elmozduljon az élet értelmének jobb megértése irányába, akkor persze egy különleges asszonyról, egy nagyszerű feleségről beszélünk. Ezért értékelnünk kell az ilyen nőket, mintaként kell beállítani őket a többiek számára. És nekünk segítenünk kell abban, hogy a férjek is nagyra tartsák őket, és útmutatásaik szerint cselekedjenek. Azoknak, akik még nem házasok, azt kívánom, hogy ilyen férjet találjanak maguknak.

Kérdés: Előfordulhat, hogy a nő túlzásba esik?

Válasz: Nem. A nők nagyon tiszta anyai mentalitás birtokában vannak. Tudják, hogyan kell viselkedniük a férjükkel. Ha valóban el akarja érni a teremtés célját, megtalálja a módját, hogy irányt adjon a férjének. Tehát látjuk: a férfi végrehajt, a nő pedig irányít.

Negyven év tapasztalata alapján azt mondhatom, hogy ha egy nő a családban felismeri a cél nagyságát, és a csoport szerepét, akkor a férfi nem fog mással foglalkozni, elkezd tanulni. Ha viszont a nő ellenzi a tanulást, végül eléri, hogy a férfi abbahagyja azt, és más elfoglaltság után nézzen.

Látható, hogy minden a nőn múlik. Az ő vágya sokkal erősebb és határozottabb, mint a férfié.

https://laitman.com/2019/08/woman-directs-man-implements/

67 queries in 0,120 seconds.