Dr. Michael Laitman

Minden panasz a Teremtőt illet

Kérdés: 2000 óta folyamatosan haladok a felső cél elérésének irányába. Volt egy tanárom. Mostanában megint megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot. Azonban ezen időszak alatt sok zuhanáson mentem keresztül. A tanárom egójáról szólt? Miért történnek ilyenek?

Válasz: Azt tanuljuk, hogy a Teremtő rendez el mindent. Ezért vádolhatod ugyan a tanárod, vagy engem, vagy a barátaidat, de mindez nem számít. Minden, ami megtörténik veled, a Teremtőtől jön, és valamilyen személy vagy cselekvés képébe öltözik.

Éppen ezért nem szabad arra gondolnod, aki a problémáidat okozta. Valójában a Teremtő az ok. Ilyen módon játszik veled, közeli vagy távolabbi, jó vagy gonosz embereken keresztül problémákat hoz eléd. Minden, ami megtörtént veled, az az Ő érzékeny és precíz felügyelete mellett megy végbe.

Valójában minden vádaskodásod a barátok, illetve bármilyen személy helyett a Teremtőre irányul. Amint elkezdesz a természethez, illetve önmagadhoz ilyen módon viszonyulni, azonnal megváltozik a világhoz való hozzáállásod, és sokkal mélyebb szinten érted meg.

Kérdés: Hogyan lehetséges felelőssé tenni a Teremtőt?

Válasz: Csak Őt teheted felelőssé. Ki mást? Haragudhatsz rá, toporzékolhatsz, csinálj, amit akarsz, csak ne fordíts Neki hátat. Azt akarja, hogy folyamatosan hozzá fordulj, jóval vagy rosszal, nem számít, hogy mivel és milyen módon teszed ezt. A leglényegesebb, hogy mindig fordulj Hozzá! Korhold Őt, de soha ne hagyd el!

https://laitman.com/2019/10/all-claims-are-against-the-creator/

67 queries in 0,134 seconds.