Dr. Michael Laitman

Társak a spirituális úton

Kérdés: Milyen feltételek szükségesek, hogy választ kapjunk a MAN-ra? Talán valamilyen különleges szolgálatot kell létre hoznunk?

Válasz: Nem tudom, hogy milyen szolgálatot, és kinek a részére kell létre hoznod. Nincs szükség rá, hogy az egymás közötti megfelelő kommunikáción kívül más csatornákat építsetek.

A csoportból felfelé törő közös vágy megteremti azt a szolgálatot, azt a csatornát, amelyen keresztül mindannyiotok egyéni vágya, összekapcsolt formában, egy hatalmas vágyat formál, amit MAN-nak nevezünk. Mindenképpen választ kaptok rá. Minden attól függ, hogy a Teremtő elérésének érdekében milyen mértékben kíséreltek meg egységre lépni egymással.

A cél nagyon világos: eljutni a Teremtőhöz. Így hát mindegy, ki ül melletted. Ha valaki veled akar lenni a célod elérésében, akkor ő a társad, és haladni fogtok. Tehát így, felhasználóként kell egymásra tekintenetek.

Ne nézd a barát külsejét, jellemét vagy szokásait. Nem fontos, hogy kiféle-miféle. Ami számít, hogy egyazon cél felé tartotok. Belőle válhat az útitársad, a segítőd, aki nélkül nem érheted el a célod.

https://laitman.com/2019/11/companions-on-the-spiritual-path/

67 queries in 0,158 seconds.