Dr. Michael Laitman

Az eljövendő világ feltétele

Kérdés: 

Milyen lesz a gazdasági és politikai szerkezete az eljövendő világnak? 

Dr. Laitman:

Azt gondolom, hogy az országok közötti viszony, az emberek közötti viszonyoktól függ.  Ez pedig nem lehet torzabb, mint napjainkban, amikor az egyik ország, ellensége a másiknak. Az embereknek kell közelebb kerülniük egymáshoz. 

Hiszek abban, hogy minden az emberek közötti viszonnyal kezdődik, és azzal folytatódik, hogy kiszélesedik abban, hogy egész világ, sokkal barátságosabbá válik.

Ha ez nem történik meg, akkor mindenki elhiheti, hogy a természet fog kényszeríteni minket! Az összes vírusnak nevezett csapás, csak a kezdete a munkának. Sokkal több probléma vár még ránk, ha nem követjük az integrál természet mintáit.

Kérdés: Ezzel összefüggésben kijelenthetjük, hogy az Európai Unió csak akkor maradhat egyben, ha a kölcsönös segítség szoros köteléke, az európai népek között kialakul?

Dr. Laitman: 

Az Európai Uniót a mai formájában el is felejthetjük. Eljárt felette az idő. El kell indulni egy másik irányba, és elfelejteni, amin alapult ez a szervezet. Ezen a módon semmi értelme folytatni. 

Ha a koronavírus után visszatér minden a régi kerékvágásba, jobb bele sem gondolni, micsoda dolgok történhetnek. Legjobb, ha csendesen felmorzsolódik a régi rendszer. De azt gondolom, ez sem lesz egyszerű.

[265794]
KabTV program:  Kabbala alapjai,” 20/04/12 

Forrás: https://laitman.com/2020/06/the-condition-for-the-future-world/

67 queries in 0,111 seconds.