Dr. Michael Laitman

A Kabbalisták „szemüvege”

Kérdés

Általában azt mondják, a tömegek nyugalomban tartására, adjunk nekik kenyeret és cirkuszt. A kormányzat adja a kenyeret. Milyen szemüveget tud adni, a Bnei Baruch a világnak? 

Dr. Laitman

Megpróbálunk megszervezni egy 24 órás adás folyamatot, amelyben az emberiség számára hasznos tartalmú programokat sugárzunk a létező legtöbb nyelven. Ehhez szükségünk van bizonyos kapacitásokra, emberekre és mindenféle sablonokra. Remélem meg tudjuk ezt tenni.

Naponta készítünk mindenféle programokat, videóklipeket, dalokat leckéket az emberek számára olyan témákról, amit tudniuk kell a saját életükről, az életük céljáról, hogy miért élünk, mivel találkozhatnak az állati test halála után, mi történik a lélekkel, az abban rejlő spirituális ponttal, amely örök és tökéletes, és soha nem hal meg a testtel. Mindezekről beszélnünk kell az embereknek. 

Segítenünk kell a lehető legtöbb embernek megtalálni a kapcsolatot önmaga, az „énje” és a lelke között, és hogy ne ossza ketté magát senki, testre és lélekre, hanem inkább mindent olvasszon egyetlen, valódi Énbe. Mi azt szeretnénk, ha minden embernek lenne egy lehetősége erre. Remélem ezt is megtudjuk tenni., de legalább meg kell kísérelnünk megtenni.

 [263345]
KabTV program: „A Kabbala alapjai” 20/03/22  
Angol eredeti URL: https://laitman.com/2020/06/spectacles-from-kabbalists/
67 queries in 0,619 seconds.