Dr. Michael Laitman

Távol tartani az emberiséget, a szenvedéstől

Kérdés: Lehetségesnek látja, hogy a közeli jövőben, mondjuk, egy éven belül, valamely ország megkeresi a Kabbalistákat, hogy segítségükkel egy új nevelési-oktatási rendszert vezessenek be? Vagy ez a spirituális törvények perspektívájából lehetetlennek tűnik?

Válasz: Nem számít, hogy megkeresnek-e minket vagy sem. Készen kell állnunk, és mindenki irányában terjeszteni kell amit tudunk. Akkor minden országban lesznek kiművelt emberek, olyanok, mint te is, akik Kabbalával foglalkoznak, és részt vesznek országuk és társadalmuk átalakításában.

Hogy ezt megtegyük, elegendő, hogy bevonzzunk tudósokat, és megmutassuk nekik, hogy mindennek az emberiség, a társadalom, és a Természet integrál rendszerévek összhangban kell lennie.

Muszáj az emberiségnek átalakítania önmagát, hogy a Természet integrál részét hozza létre önmagából. Ma nyög a szenvedéstől, mert ellentétben áll a természettel. Meg kell akadályozni a szenvedést. Amennyiben a társadalom integrál jellegűvé válik, minden rendben lesz. Azonban, ha nem így történik, bekövetkezik a harmadik világháború, és minden elpusztul. Ez a Kabbala állítása.

[266675]
KabTV “Kabbala Alapjai” 20/05/03
Forrás: https://laitman.com/2020/06/prevent-the-suffering-of-humanity/
67 queries in 0,118 seconds.