Dr. Michael Laitman

A krízisek átalakítják az ember tudatát

Kérdés: Manapság emberek milliói értik, miről beszél, de csak a törvényeket megalkotó politikusok változtathatják meg a közvélekedést. Őket pedig a média választja ki. Tovább menve, a média a vagyonos réteg kezében van, a gazdagok pedig semmiféle változást nem akarnak. Így egy ördögi körben forgunk. Létezik-e kiút ebből a helyzetből?

Válasz: A Természet segít nekünk a kiút megtalálásában. Egy óriási robbanáshoz, egoizmushoz és frusztrációhoz vezet minket. Ekkor mindent megváltoztathatunk. Semmilyen erővel és pénzzel rendelkező hatalom nem uralkodhat az emberek akarata nélkül. 

Az emberek fokozatosan kezdik megérteni, hogy ha ez az életforma folytatódik, kárt tesznek önmagukban, gyermekeikben és a Természetben is. Kezdik belátni, hogy valamit tenni kell ebben a kérdésben. 

Hiszek benne, hogy olyan időben, és olyan generációban élünk, amikor a vírus intézte globális, integrál támadások gyorsan változást indítanak be a közvélekedésben abban a tekintetben, hogyan bánjunk a világgal. az élettel, a Természettel, és magával az emberiséggel. A folyamat végén minden meg fog változni. 

A krízisek átszabják az ember tudatát, így lehetetlen nélkülük tovább fejlődni.

[269001]
KabTV “A koronavírus időszaka után” 20/05/30
Forrás: https://laitman.com/2020/08/crises-change-a-persons-consciousness/
67 queries in 0,111 seconds.