Dr. Michael Laitman

Miben különbözik ez az Új Év minden korábbitól?

Hogyan érhetnénk el, hogy ez az új év más legyen, mint az összes többi? Hogyan tehetnénk egy nagy lépést a spirituális szint meghódítása felé? Itt nem akármilyen spirituális szintre gondolok, hanem arra, amelyik összhangban van az utolsó generációval.

Nagy a különbség ezen célkitűzés, és a múltbeli eredmények között, amiket néhány kiválasztott Kabbalista ért el. Ez egy teljességgel eltérő érzés, egy eltérő feltárulás – ez a Teremtő igaz feltárulása a teremtményei előtt.

Ez az új év abban különbözik az előzőektől, hogy a Teremtő egyetlen egységként kezd viszonyulni a világhoz. Nekünk is ugyanilyen módon kell viszonyulnunk Hozzá. Úgy kell Hozzá fordulnunk, hogy Ő az egész világ, és ez az a Teremtő által meghatározott cél, ami felé az egész világot húznunk kell.

Ez az új év a valóság egy új állapotát fedi fel számunkra. Csak most, az emberi fejlődés sok ezer éve után vált képessé az emberiség arra, hogy teljes egészében felemelkedjen a spiritualitás első szintjére. A folyamat már megkezdődött: az első tízesek nyitják az ajtót, belépnek, és az egész világot húzzák maguk után. Készen kell állnunk erre, éreznünk kell az erőt, az önbizalmat, a kölcsönös garanciát és a felelősségünket.

[270979]
Forrás: https://laitman.com/2020/09/how-is-this-new-year-different-from-all-the-prior-ones/
67 queries in 0,151 seconds.