Dr. Michael Laitman

A gonosz uralja a világot

Megjegyzés: 75 év telt el Hirosima és Nagasaki bombázása óta. Több százezer ember vesztette életét – gyermekek, idősek, teljesen ártatlan emberek, akik nem vettek részt a háborúban. Ez az emberiség nem tanul semmit. Nőtt a nukleáris fegyverekkel rendelkező országok száma. Ma már nem beszélnek leszerelésről. Korábban, a leszerelési szerződések időszaka volt. Ma már nincs így. Ma Kína fenyegeti Indiát, India fenyegeti Kínát, Amerika fenyegeti Kínát stb. Mindenki a fegyvereit csörgeti.

Megértem, amikor a katonák összefognak és harcolnak egymással, vagy a hadseregek harcolnak egymással: tank a tank ellen, repülőgép a repülőgép ellen. De van itt valami hitvány dolog is: a polgári lakosságot bombázni.

Megjegyzésem: Ez a háború törvénye. Betart valaki más törvényeket és szabályokat? Hány gáz és mérgező anyagot fejlesztettek ki ?! Ezt még nem is tudjuk. Mind a múltban és most is. Ez mindig is így volt! Csak többet, vagy kevesebbet beszélnek róla.

A gonosz uralja a világot. Isten mentsen bennünket, azonban azt láthatjuk mindenütt, hogy ez még mindig így van.

Kérdés: A tiltások nem segítenek? Nem segítenek a megállapodások?

Válasz: Semmi sem segít.

Kérdés: A nukleáris fegyverek megsemmisítése is lehetetlen, ahogy értem?

Válasz: Lehetetlen. Hogyan lehetne elpusztítani? Tudja egyáltalán, hogy kinek van ma a világon ilyen?

Kérdés: A világ tömegpusztító fegyverekkel van tele?

Válasz: Természetesen.

Kérdés: Még jobban felszerelkezünk velük?

Válasz: Senki sem tart vissza minket. Ki tudja ezt megvalósítani? Nem tartjuk vissza az egónkat, ezért ez a válasz. Itt komoly reményre van szükségünk egy magasabb hatalomtól, beleértve a koronavírust is, amely fokozatosan kijózanít minket.

Kérdés: Mit kellene mondania nekünk?

Válasz: Hogy nincs más út – csak eresszük le a karunkat és kezdjünk el jó kommunikációt folytatni egymással, teljesen új lehetőségek nyílnak meg, akkor az emberiség számára.

Abszolút lehetetlen követni az előző utakat. Sem a gondolatokat, sem az értelmet, sem az érzéseket, semmit! Minden, ami korábban volt, abszolút egoizmusra épült, és már nem tudjuk azt használni.

Már csak egy dolog maradt: Tekints az egóra ellenségként, a szomszédra pedig barátként.

[271170]
KabTV  “Hírek Dr. Michael Laitman-nal” 20/08/03
forrás:https://laitman.com/2020/09/evil-rules-the-world/?fbclid=IwAR0oCpE8HMcKlul2EnB8XleJA9Ri0S1SYpQ8v7V1nI6rSdMuve7lZsZlgzg
67 queries in 0,614 seconds.