Dr. Michael Laitman

Útmutató a kerekasztalokhoz, 5. rész

Teljesíteni a természet legmagasabb törvényét

Kérdés: Általános szabály, hogy nem ajánlja, hogy a kerekasztalok során meséljenek az emberek magukról és családjukról, különösen, ha ismeretlenek. Meg kell próbálni csak a közös dolgaink és az egységünk alapján kommunikálni, nem elmerülve különböző történetekben. Miért? Személyes információk, nem tudják valamilyen formában egyesíteni az embereket és növelni közötük a kapcsolatot?

Válasz: Nem hiszem, hogy ez szükséges. Nem tudom, milyen kérdéseket akartok megoldani a köreitekben, de én azt értem ez alatt, hogy a Felső Világ elérésének kérdéseit kell megoldani. A kerek asztal résztvevőinek vágyait és törekvéseit ötvözve, új spirituális platform jön létre, a világunk felett, a spirituális kapcsolat problémáinak megoldására, a vágyaink és a hétköznapi törekvéseink felett. Így eljutunk a megoldásukhoz és a Felső Világ kinyilatkoztatásához érzéseinken belül.

Megjegyzés: De olyan emberekről beszélünk, akik éppen nem dolgoznak. Stresszesek, némi bizonytalanságot éreznek, és azért jöttek a tanfolyamra, hogy javítsanak az életükön.

Megjegyzésem: Akkor el kell mondani nekik, hogy az emberi társadalom fejlődésének következő állomása az emberek összefogása, amely megmenti őket a stressztől, és segít, hogy a helyes úton haladjanak. Végül a természet legmagasabb törvényét be kell teljesítenünk – a Globális Kapcsolat törvényét.

E magyarázat után, világossá válik számukra, hogy azért gyűltünk össze, hogy workshopokat tartsunk a kapcsolat érdekében, és fokozatosan eljutunk ahhoz. 

[270502]
A KabTV „Menedzsment készségeiből” 7/9/20
Forrás: https://laitman.com/2020/09/guide-for-round-tables-part-5/
67 queries in 0,143 seconds.