Dr. Michael Laitman

Érezd meg a Teremtőt, a lelkek érintkezésében!

938.03

Kérdés: Nagy a vágyam, hogy hozzáférjek a Kabbala Bölcsességéhez, viszont semmi kedvem olyan emberekkel kapcsolódni, akik materiális értékrend szerint élnek. Ha a világra gondolok, elönt az ilyesfajta tevékenységek értelmetlensége. Ez áll az ellenállásom hátterében. Hogy építsem ki a bal vonalat?

Válasz: Miért kéne kapcsolódnod azokhoz az emberekhez, akiknek esze ágában sincs elérni a Felső Világot? Kapcsolódj hozzájuk a munka vagy a család által megszabott hétköznapi keretrendszeren belül! Ha a feleséged például nem akar Kabbalát tanulni, semmi gond, tartsd fenn vele a megszokott napi kapcsolati módot!

Spirituális munka csak a csoporton belüli barátok közegében végezhető. Csak az ő körükben találkozhat lélek a lélekkel. Ezért hát ne próbálj meg a mindennapi „világi” közösségekben társat találni a spirituális úthoz! Ne aggódj, ha ezekben a körökben nem találsz partnerekre! 

Csoportra kell lelned, és a szívetek érintkezésében kell megérezned a Teremtőt. Ha így teszel, csodálatos mennybéli minőséget tapasztalhatsz meg!

[242211]
KabTV “Kabbala Alapjai” 18/101/25/
Forrás: Feel The Creator In The Contact With The Souls | Laitman.com
65 queries in 0,633 seconds.