Dr. Michael Laitman

Élet a létezés értelmének tükrében

Megjegyzés: Ha az ember jelen van az általános rendszerben, akkor ennek megfelelően kell, hogy a rendszer részei között meghatározott, és helyes algoritmus szerint létesült kapcsolatai legyenek.

Dr. Michael Laitman válasza: A kapcsolatok tekintetében az egyetlen helyes algoritmus, ha a rendszer minden egyes eleme azért létezik, hogy támogassa a rendszer összes elemét és saját magát. És annyit szerezzen meg, amennyi szükséges ahhoz, hogy ezt a szerepét korrekt módon beöltse.

Kérdés: Mi a viszonya a rendszer férfi és női tagjainak, azaz férjnek és feleségnek mindahhoz, amit most felvázolt?

Válasz: Férjnek és feleségnek egymás támogatását kell fókuszba helyezniük. Ezen kívül pedig azt, ami megszületik kapcsolatuk eredményeképp.

Kérdés: Hogyan támogathatja a nő férjét a lehető leghatékonyabb módon? Hogy nézzen ki ez a támogatás a férfi fejlődésének, spirituális céljának és a korporális világban való létezésének viszonylatában?

Válasz: Nem hiszem, hogy komoly különbség van férfi és nő, férj és feleség között. Mindkettő életét az kell, hogy alakítsa, hogy milyen mértékben értik meg létezésük értelmét. Hova kell eljutniuk? Mi életük legfontosabb része?

Ezen kell dolgozniuk. Sok alternatívát lehet itt felsorolni, de mindnek a közös cél elérésére kell irányulnia. 

[275993]
KabTV “Kabbala Expressz” 20/12/07
Forrás: Live In The Understanding Of The Meaning Of Existence | Laitman.com
65 queries in 0,122 seconds.