Dr. Michael Laitman

A Teremtő munkája

Kérdés: Minél jobban megteremtünk egy üres teret egymás között, a Teremtő annál inkább készen áll, hogy kitöltse azt. A vágyainkból eredő öröm vonzza Őt hozzánk? Segíteni akar nekünk, hogy felemelkedjünk a spirituális lépcsőkön? Ez az ahogy a partnereivé válhatunk?

Válasz: Igen, de hozzá kell tennünk, hogy nem mi vagyunk akik megteremtjük a köztünk lévő üres teret. Ő hozza ezt létre, és Ő is tölti ki.

A Teremtő minden számunkra szükséges dolgot megtesz, hogy tudatosíthassuk ennek a térnek a természetét, hogy megértsük milyen, az üresség érzéséből kiinduló tetteket kell elvégeznünk. Ennél fogva szembesít minket a közöttünk lévő távolsággal és megmutatja, hogy mi az, amit korrigálnunk kell.

Kérdés: A Teremtőnek két kedvenc játéka van: a bújócska és a fogócska. Hogyan lehetséges ezeket a csoport előnyei érdekében felhasználni?

Válasz: Menjetek bele ezekbe a játékokba! Igazad van. A Teremtő vagy közelebb jön, vagy eltávolodik. Nektek ennek megfelelően kell cselekednetek. Tanuljátok meg Tőle, hogyan dolgozik, aztán pedig ti magatok is járjatok el hasonlóképpen!

Nemketközi Kongresszusból „Emelkedjünk önmagunk fölé” 2022.06.01 „Kérjük a Teremtőt hogy töltse ki a köztünk lévő teret.” 7-ik lecke 

[293693]

Forrás: The Work Of The Creator | Laitman.com
65 queries in 0,144 seconds.