Dr. Michael Laitman

A világ a nőknek köszönhetően létezik

587.01

Kérdés: Mi vonzza a férfiakat a nőkhöz?

Válasz: Sok minden. Attól függ, milyen preferenciái vannak a férfiaknak. Ezektől függően keresik a megfelelő beteljesülést a nőkben.

A nő általánosságban véve a közösség pótolhatatlan tagja, és ennek köszönheti létezését is. A férfiak eléldegélnének békésen az erdőben, ücsörögve a tűz mellett, cigarettázva, ha a nők nem tüzelnék őket, hogy építsék  a világot.

Kérdés: Amikor a férfi nőt választ magának, akár rövid távú kapcsolat céljából, nem gondol rá úgy, mint aki megmenti a világot. Mi az, amit vonzónak talál a nőben?

Válasz: A férfi nem létezhet nő nélkül. A nő képes férfi nélkül élni, de fordítva ez nem igaz.

Kérdés: Milyen értelemben nem tud a férfi nő nélkül létezni? Végül is ő maga is főzhet magára, elviheti tisztítóba, vagy ki is moshatja a ruháit.

Válasz: Mindez a modern világban is komoly nehézségeket jelent. Nem hiszem, hogy lehetséges megtenni. A nők azonban képesek megbirkózni ezekkel a dolgokkal, hozzá vannak szokva, és ezen felül még önmagukról is gondoskodnak. A férfi nem tud gondoskodni magáról. 

Kérdés: Úgy érti, hogy valami speciális pszichológiai kiegészítésre szorul?

Válasz: Mindenféle kiegészítésre, fizikaira, fiziológiaira és pszichológiaira egyaránt. Lehetetlen nő nélkül élni. Férfi nélkül azonban lehetséges.


[307950]
A KabTV "Villámkérdések és válaszok" című műsorából 2023.06.01.
Forrás: The World Exists Thanks To Women | Laitman.com
65 queries in 0,122 seconds.