Dr. Michael Laitman

Átkapcsolunk a spirituális észlelésre.

Kérdés:

Ön azt mondja, hogy a Kabbala Könyvei a spirituális világról szólnak. Mindazonáltal én most csak a materiális valóságot tudom felfogni. Hogyan tudok átkapcsolni a materiális percepcióról, a spirituálisra.

Válaszom:

Ez csak a Fény segítségével történhet, aki újjáalakít. Ez az amiért a Kabbalisták azt tanácsolják nekünk hogy a Kabbaláról szóló könyveket olvassunk, annak a ténynek ellenére, hogy nem értünk meg semmit abból, amiről szólnak.

Azzal a vággyal kell olvasnotok, hogy érezzétek és lássátok azt, ami írva van bennük., hogy beléphessünk  a rejtett világba, amit leírnak. Ez el van rejtve a szemetek elöl, mintha alvó és rejtett állapotban lennétek, és az érzékeitek némák lennének.

Azt kezditek érezni, hogy a spirituális világ pont itt van, Kezditek érezni a spirituális erőket, és fel fogjátok fedezni, hogy a spirituális világgal teljesen össze vagytok kötve,  nem külön vagytok. Érezni fogjátok, hogy ezek az erők bennetek vannak, hozzátok tartoznak. És egy reveláció történik, és ez a reveláció a Fény befolyásának útján történik, még akkor is, ha nem ia tudod,  mi az a Fény.

Van egy  speciális erő.  Egy könyv segítségével,  ha törekszel arra a valóságra, amiről a könyv szól, ennek ereje befolyásol téged, lépcsőzetesen vive téged ennek a valóságnak a felismerésébe. Először az érzelmeidre hat, azután a megértésedre. Ez az, ahogy beleszületünk a spirituális világba.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.