Dr. Michael Laitman

Kilépünk magunkból annak érdekében, hogy meghalljuk a Teremtőt

Kérdés:

Mit jelent az, hogy meghalljuk a Teremtő hangját? Azt jelenti csak, hogy emlékezzünk arra, hogy “Nincsen más Rajta kívül?”.

Válaszom:

Nem, meg kell próbáljuk érezni ezt a Belső Hangot magunkon belül, amely a Körbevevő Fény hatásának a következménye. Lelkünk érzékenységét kell egy kicsit megnövelnünk, hogy megérezzük annak szükségét, hogy meghalljuk amint a Teremtő hozzánk fordul. Ez a Felső Fény meg akar jelenni számunkra, és kopogtat a szívünkön, de mi még képtelenek vagyunk azt meghallani.

Ő bennem létezik, de én még nem érzem Őt! Mi az ami hiányzik még számomra mindehhez? Az igazság az, hogy nem tartom még az adakozás tulajdonságát eléggé fontosnak, nem tartom még azt fontosnak, hogy kilépjek magamból és önzőségem fölé emelkedjek. Azonban amennyiben kilépek magamból, és belépek a csoportba, akkor meghallom az Ő hangját a közöttünk levő kapcsolaton belül.

Nincsen bennem olyan vevőkészülék, melyet a Teremtő hangjára lennék képes hangolni. A vevőkészülék rajtam kívül van, a kapcsolatban azok között, akik a Teremtő felé igyekeznek. Amennyiben az adakozás tulajdonsága elkezd dominálni a saját tulajdonságaim felett, akkor elkezdem Őt érezni.

Keressünk a szívünkön belül olyasmit, amit képesek vagyunk Vele megbeszélni. Nem érdekes, hogy mindaz jó, vagy rossz, de annak a szívünk mélyéről kell érkeznie. Ezt hívjuk imának – a szívünkön belüli munka gondolatainkat, szándékainkat és vágyainkat tekintve – minden amit képesek vagyunk a Teremtőhöz kötni.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,610 seconds.