Dr. Michael Laitman

Igazi változás a „make-up” ellenében

Kérdés:

Hogyan tudom valaki vágyát teljesíteni, amikor minden ember más?

Válaszom:

Egy belső attitüdöd kell legyen a másik személyhez: Úgy kell gondoskodnod róla, ahogy azelőtt magadról gondoskodtál. Arra kell kérned  a Felső Fényt, hogy tegye a barátodat olyan fontossá, amennyire magadat tartottad a múltban, egoistán a saját javadra.

Ne csinálj semmit mesterségesen. Hagynunk kell a Felső Fényt, hogy elvégezze az összes munkát. Ő elvégzi a korrekciókat. Minden, amit tehetünk, hogy leromboljuk a dolgokat! Nincs erőnk és eszünk ahhoz, hogy mindent megtegyünk. Ezért, ha megpróbálunk változtatni, ezt csak külsőleg és mesterségesen tesszük, és ez nem korrekció.

HYPERLINK “http://www.laitman.com/tag/rabash/” Rabash mutat egy példát nekünk macskákról, akiket arra tanítottak, hogy rendes és jelentős pincérekké váljanak, azt bizonyítandó, hogy lehetséges megváltoztatni valakinek a  természetét.  De amikor a macskák megláttak egy egeret, eldobták a tálcájukat, és szaladtak, hogy elfogják őket. Mi ugyanezek vagyunk, Mi külsőleg extrémen gyönyörű változásokat hajtunk végre, amíg valami „felrobban” , és akkor erőteljesen másra ugrunk rá. Ezek természetesen nem azok a változások, amiről a Kabbala beszél.

ft

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,597 seconds.