Dr. Michael Laitman

Hogy működik a spirituális “Tamagotchink”?

Kérdés:

Mi a működési elve a spirituális “stimulátornak,” a kérdések rendszerének, amit most akarunk használni a munkánkban?

Válasz:

Van egy spirituális törvény, ami így hangzik, „Minden egység, tartalmazza a Felső Erő.” A bölcsek azt mondták: „Lehetetlen leigázni egy várost, amelyet egységre lépett bűnösök védelmi fala vesz körül.” Más szavakkal, egy bűnösök által lakott város, ha a lakosai egységre lépnek, a Felső Erő védelmet biztosít a számukra. Ez az erő, egy ellentétes formában jelenik meg a számukra, mint „tisztátlan erő”amit már lehetetlen legyőzni, mivel a Teremtő ereje ellentétes megjelenésben.

Mi is szeretnénk ezt az elvet használni. Ha elképzelünk valamit együtt, és vegyítjük a vágyainkkal, akkor ez a közös gondolat előállít egy virtuális teret, és egy külső manifesztációt, mint kérdések,válaszok video klipek, zene, és szociális hálózat amihez csatlakozhatok annak érdekében hogy a hatását megkapjam.

Emellett kinyilváníthatjuk az elvárásainkat ezen belül, minden reményünket és jövőbe vetett hitünket, és szívből jövő törekvésünket. Ez magára vonja a Felső Fényt, amely képes fenntartani ezt a rendszert, az egységnek köszönhetően. Képzeljük most el, hogy 100 000 ember belép ebbe! Milyen erejű hatás érhet valakit? EZ nem csak egy erő, amely 100 000-szer hatalmasabb, hanem az egység és kapcsolat ereje, amely tartalmazza a Felső Erőt önmagán belül. Ezt soha nem szabad elfelejtenünk.

Ennek eredményeképpen, a Teremtő elkezd befolyásolni felülről bennünket, és felfedni magát a számunkra. Igazából nincs „fent”, vagy „”lent” a spiritualitásban, mert minden bennünk zajlik! Minden, ami spirituális jövőnk, a “Tamagotchin” vagy “stimulátoron” belül található meg, és mindannyiunknak előnyös lehet. Belépek, és érzem a hatását. Ha valaki még érzékenyebb lesz,és ezt elfogadóan kezeli az elutasítás helyett, érezni fogja a befolyását.

Ez a stimulátor az egoisztikus világban megfigyelhető elveknek megfelelően működik, mint például egy csapat, brigád, maffia hálózat, illetve bármely alapon működő egyesülése férfiaknak. A Kabbalista elveknek megfelelően, az egység magára vonja a Felső Erőt, mivel vágyunk az egyetlen emberben való egyesülésre, annak érdekében, hogy elérjük az adakozás minőségét.

Ezen felül, amikor belépek a stimulátorba, meg akarom kapni, a rendszertől a választ, tehát hatni fog rám. Nem csak úgy érzem ezt a válaszban; hiszen a hatásra való vággyal lépek fel.  Úgy értékelem ezt a virtuális teret, mint a csoport erejét, amelynek a befolyása által akarok megváltozni. Ekkor biztos, hogy befolyásolni fog engem! Máskülönben, mi egyebet mivel reprezentálhatnánk a társaságunkat, és fejezhetnénk ki a többiekre irányuló magatartásunkat? Ebben a rendszerben megadhatjuk ezt érzések formájában: Láthatjuk, válaszolhatunk, és kapcsolatba kerülhetünk, amelyet a társaságunknak, vagy a szociális környezetünknek nevezünk.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,658 seconds.