Dr. Michael Laitman

Hogyan lehetünk királyok?

Kérdés:

A spirituális út állapotai le vannak írva, de hogy megy át az ember egyik állapotból a másikba?  Mi az átmenet módszere?

Válasz:

A módszer nagyon egyszerű: A valóságban semmi nem változik.  Csak egy változatlan valóság van, és mivel az attitűdöm a változások iránt  változik, az az érzéseimben változik.

Aki Ad az változhatatlan, a természet változatlan. Minden változás azért történik, mert az emberem változtatja az attitűdjét a világ felé. Még a pszichológusok is azt tanácsolják, hogy ne várd, hogy a világ változzon, változz magad.

A Felső Fény adhat egy új attitűdöt a valóság irányába, és a magad számára látni fogod, hogy minden tőled függ. Csak ne változtasd ezt a szituációt nem kívánttá, és nehezen feldolgozhatóvá, hanem ellenkezőleg, tekintsd úgy, mint az esélyedet arra, hogy irányítsd az életedet. Mindenek felett, ha minden tőled függ, és megvan az erőd, hogy az aktuális változásokat, amik a rendelkezésedre állnak, megtedd, akkor ez csodálatos! Természetes bizonyos erőfeszítések elvárhatók tőled,  de rajtuk keresztül az univerzum központja leszel.

A kicsinyke ember, aki azt gondolja, hogy ő a természettől és mindenki mástól függ, ő maga kezd el változni, és megváltoztatja a valóságról való felfogását. Minden az ő kezében van.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,660 seconds.