Dr. Michael Laitman

Egy közös tér van közöttünk

Nem éred el a célt, ha nem a csoporton keresztül nézel rá. A csoport olyan lencse, ami összegyüjti a látvány sugarait, és a célnak tekinti őket. Enélkül nem tudod fokuszálni a szemeidet a célon.  Csak a csoportban a barátokkal való kollektív kapcsolatban, leszel képes felfedni a Teremtő munkáját.

Ha nem építünk egy közös területet, „egy közös teret” közöttünk, ahol csak az adakozás és az egységünk létezik, nem lesz egy „helyünk”, ahol a Teremtő feltárulhat.  Szüksége van legalább még egy személyre, mert a csoport létszámának minimuma kettő. Elhatározom, hogy eegyesülök egy csoporttal, és most állandóan erre gondolok. A mi egyesülésünkben, amit mi ma „közös helen hoztunk létre,  minden, amiről a Zohár és a Tóra beszél,  az előfordul. De ha nem vagyok összekötve másokkal, akkor nincs helyem arra, hogy feltárjam, ami a Zohárban le van írva.

Ha egyesülök másokkal, minden történet a Tórában a Zohárban a Tíz Sefirot tanulmányában és a  Talmudban kizárólag a kapcsolataink típusairól szól, és arról, amik bennünk  feltárulnak. Egy nagyobb kapcsolatban kötött saját akciónkon keresztül felidézem a Teremtő revelációját. Ezt úgy hívjuk  “Israel (I), a Tóra (Kabbalista szövegek tanulmányok és a csoport) és a Teremtő egyek,  és én egyesítem őket a kezdeti korrekciótól a végéig.

Egyáltalán nem nehéz koncentrálódni egy pontban. Ha nem megy, a cél azonnal eltűnik, és újra kell fókuszálnod.  Ezek akadályok, és a kihívás abban áll, hogy az egység útjára mint célra fókuszálunk.

Mindenek előtt, létre kell hoznunk egy „közös teret” közöttünk. És a Zohár megmondja nekünk, mi történik benne, hogyan annulláljuk magukat, hogy megfelelő korrekció jöjjön létre, és hogy feltárjuk a Teremtőt, a formák ekvivalenciája törvényének megfelelően.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,623 seconds.