Dr. Michael Laitman

Tedd a dolgod profiként

Kérdés :

Erőfeszítéseink az önzetlen szellemiségi élet előkészítésének tekinthetőek?

Válasz:

Igen. Az alábbiak miatt:

1. Nem úgy rohangálok, mint egy gyerek, akinek a rohanás elég ok. Célzott erőfeszítés kell nekem. Ott kell tennem, ahol az a törés megtörtént, a társakkal való egységben, mert a társ szeretetének megteremtése vezet el majd a teremtő szeretetéhez.

2. Az erőfeszítés, fáradozás, hajlandóság a Felső erő Fénye által legyen motiválva, aki a következő Lépésre vezet el. Itt nagyobb kétségbeesés és elérés, mélyebb üresség és kiteljesedés várhat rám. Az út következő lépe a jobb és bal oldal közt.

Tehát a fáradozás, hajlandóság megfelelő Helye kell (a társ) a megfelelő Fény-forrás (vezető, szponzor)  és a rákapcsoló könyvek is kellenek. Ezért kell csoportban felolvasni e szövegeket.

3. Azért kell egy szponzor, hogy megtanuljam, hogy használjam jól a szövegeket és a társak csoportjához hogyan viszonyuljak.

Ha mindhárom eszköz megvan, és tudom, hogyan használjam, minden el van rendezve. Minden rajtam múlik most már. Néha értékelnem kell : a legmegfelelőbben használom-e ezeket az eszközöket.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,653 seconds.