Dr. Michael Laitman

Kinyomozni a Teremtőt

Kérdés:
Mi egy csoport?
Válasz:
Egy Csoport az a mindannyiunkban lévő vágy hogy ősszekapcsolódva találjuk magunkat a másokkal meg a Teremtővel. Így van írva: “Israel, a Tóra, meg a Terementő az mind ugyanaz.” Egy csoport az azokból áll akik a mások közti kapcsolatért törekszenek, azzal a szándékkal hogy felderítsék az erőt ami feltölti őket ebben a kapcolatban.
“Én” az a saját lelki mozgásom előre; csakis ez a mozgás, semmi más se számit. Az én “én”-em önző tud lenni, ellenálva azzal hogy vagy “én nem akarok összekapcsolódni”, vagy ellenkezőleg “én akarok összekapcsolódni.” Csak ezt veszem megfontolásba.
Egy csoport az az összes többi ember aki együtt akar lenni, ugyanazokkal a mozgásokkal, akkor is ha lehet hogy közben taszítják egymást. És itt ezt próbáljuk tenni együtt hogy felderítsük a Teremtőt a vágyainkban, az formák azonosságának törvénye alapján.
Máshogy soha se tudjuk felderíteni Őt, csakis úgy mint egy tulajdonság amit közöttünk fogunk megjeleníteni. Ez a “szerszámunk” ki fogja kideríteni hogy mi történik rajtunk kívül. Mi egy detektort készitünk ami felderíti a Teremtőt azzal az érzékenységgel amit egymás között szereztünk meg.
hd

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

65 queries in 0,554 seconds.