Dr. Michael Laitman

A megértés pontja

Rábás, A Létra fokozatai, Cikk: “Gyere a Fáraóhoz” (Bo El  Pharaoh)

“Az igazi kérés pont akkor kezdődik, amikor az ember látja, hogy  nem képes segiteni magán, akkor ő tudja biztosan, a végleges tisztázat után, hogy nincsen más tanácsadás, csak hogy kérje a Teremtőtől a segitséget”

Ez az egész, azzal a feltételel történik, hogy az ember sok erőt fektetett az összeköttetésbe, akarta  a csoport egységét, azért, hogy az adjon neki hiányt az adakozásra  és a szeretetre. Érezte, hogy ő ezt nem tudja, hogy ő nem képes, hogy nincsen készen erre, és nem érte el a sikert a kívánt egységben. A Teremtő szándékosan tett akadályokat, egyiket a másik után, a személynek ez úgy jelenik meg mint  Fáraó. A Teremtő és a Fáraó ugyanaz. Erre  van irva: ” Senki  más nincsen rajta kivül” A világban csak egy erő cselekszik és uralkodik, egy ellenörző van.

A végén, az ember felfedezi, hogy nincsen más kiútja, meg kell adja magát, kiáltson, kérje és követelje a Teremtőtől, hogy változtassa meg az  embernek a természetét. Az ember kezdi megérteni, hogy a Teremtő és a Fáraó ugyanaz az erő, amely őt is mozgatja. Nincsen neki semmije saját megfigyelő pontján  kivül. Ez a pont a Teremtőn és Fáráón  kivül van. Az egész természeten kivül. Ez egy kis szikra, a Resimó, a spirituális csepp, a spirituális gén, ugyanaz az alap, amelynek segítségével az ember nézi és látja, hogy minden jó felett és minden rossz felett, a Teremtő egyetlen erőként vezet.

A játék előre le van játszva, ugyhogy nincsen más választás, az embernek most azt kell követelnie, hogy a Teremtő változtasson.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,686 seconds.