Dr. Michael Laitman

A kör korrekciója

Ha valaki a helyes állapot irányában halad, akkor az egész valóság úgy ábrázolódik, ahogy a vágyain belül látszik. A vágyain kívül, semmi más nem létezik. Az összes külső elem, amely úgy tűnik, hogy le van választva a személyről, ellentétes vele és gyűlöletes a számára, a munkája alapján közelebb hozza magára, és az ellentétes erő összekapcsoló erővé lesz, és minden egy rendszerré válik.

Ez a korrekció. Azon a helyen, ahol a törés volt, kell elvégezni az ezzel ellentétes munkát a törés kijavítására. Adam HaRison egy rendszer volt, majd darabokra tört, és most a törött részei, a mi lelkeink,újra egységre kell, hogy lépjenek.

Azonban minden egyes résznek megvan a saját szabadsága, hogy maga kezdeményezze a kapcsolatot az összes többi résszel. Az összes rész bele van foglaltatva mindenkiben, úgyhogy mindenkinek össze kell kapcsolódnia mindenkivel. Ha mindannyian összekapcsolódunk, létrehozunk egy kört, egy teret.

Ha mindenki végrehajtja a szabad választását, ezek a körök létrehoznak egy teljes kétdimenziós gömböt, és ez a korrigált végső állapot.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,652 seconds.