Dr. Michael Laitman

A zuhanásból születnek meg a Tóra betüi

A zuhanásból születnek meg a Tóra betüi

Kérdés:

Hogyan szerzek meg egy olyan erős spirituális vágyat, amely ne engedje hogy az összes többi vágy bekerüljön a testbe?

Válasz:

Mindannyiunkban van 613 vágy, melyet a cél irányába kell irányítani a mi megértésünk és az adakozás fontosságának, a szeretet, a kapcsolat, a kölcsönös felelősségnek megfelelően. Minden ami az én egyéni érdekemen kívül, a bőrömön kívül van, át kell, hogy fordítsam arra, ami fontosabb nekem, mint az egoista vágyak a testemben.

Ha a személy felosztja ilyen formában a külső és a belső vágyat, és irányítja magát kifelé, akkor ez egyelőre elég. Meg kell vizsgálni minden pillanatban újra és újra, és meg kell maradni ebben a gondolatban.

Végül ez szokássá válik, valamint az erőfeszítések által több Fény jön, minél több erőfeszítést tesz annál több Fény érkezik. Ezek a pillanatok kezdik megépíteni őt, mert a személynek nincs más tanácsa, csak, hogy szentesítse életének minden pillanatát, és óvja meg egy nagyobb mértékben, ahogy meg van írva: “Mert a Zionból (“MeZion”) jön ki a Tóra, azaz, éppen a kilépésekből.

Tehát amikor kilépünk a helyes irányba, akkor jelenik meg a hiány, és akkor követeljük a Körbevevő Fényt, amely az úgynevezett “Tóra”. A kimenet az, hogy pontosan a Zionból születik meg a Tóra: nem a felemelkedésekből, hanem a zuhanások által, a helyes kilépésekből.

Tehát folyamatosan újabb és újabb “betűt” adagolunk hozzá, amíg a Tóra minden betűje rajtunk keresztül nem megy.

2o12 október 29, Reggeli lecke, Rábásh irásai 3.-ik kötet a ” Négy Angyal” cimű cikk

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.