Dr. Michael Laitman

Én korrigálom a világot?

Korrigálom a világot?

Kérdés:

Mi a világ korrekciója?

Válasz:

A sóvárgásunk a Teremtő elérésére, emel bennünket önmagunk fölé a közös nagy rendszerben.  Az előző életek formáltak minket ilyenné.

Bár különböző megvilágításban látjuk a dolgokat ebben a világban, de az egész rendszer kölcsönkapcsolat alapú.  De a Fény felülről érkezik. A Fény keresztül áramlik rajtunk, és az adakozás által szétárad a világban, és mindenkire hatással van. Ezt a mechanizmust hívjuk a Világ Korrekciójának.

Korrigálom a világot?

Én nem korrigálok senki mást csak magamat. Mert ha magunkat korrigáljuk, akkor a Fény rajtunk keresztül szabadon áramolhat a világ többi részéhez. A legtöbb ember nem tudja vízvezetékként vezetni a Fényt; mert nem tudják korrigálni magukat; nem is tudják hogy korrekcióra szorulnak, nem is értik ennek a mechanizmusát, nincs is rá vágyuk. Próbálj beszélni velük az élet értelméről, és hogy mit jelent az nekik. Sem jót sem rosszat nem jelent nekik, mert nincs arra vágyuk, hogy átlássák az élet értelmét. Ezek az emberek a világ népességének a 99%-át teszik ki, és rajtunk az 1%-on, azaz a mi belső munkánkon múlik az ő korrekciójuk is.

A Kabbalisták írnak arról a kötelezettségükről, hogy át kell, hogy adják a Kabbala Bölcsességét az emberiség többi részének, hogy a nehéz időkben el ne feledjék, hogy van remény, és van egy világnézet, ami elhozza a korrekciót. Vannak olyan szintek amire a világnak el kell érnie, amire nekünk kell fölemelni a világot önmagunk által hogy az korrigálódhasson. A spirituális munka során felgyorsításba hozzuk a folyamatot ami megkönnyíti és egyszerűbbé teszi az utat a többiek számára. Mindenkinek tudnia kell erről, de csak olyan mértékben, amennyire erre vágya van. A korrekció ténylegesen lezajlik majd a belső munkánk által, az egész világon és annak minden élőlényén, mert mindenkivel egy rendszerben vagyunk,  össze vagyunk kapcsolódva.

2o12 December o7, A Novoszibirszki Kongresszus 2.leckéjéből

DH

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,621 seconds.