Dr. Michael Laitman

Egysítenünk kell a két világot

 Kérdés:

Körülöttem nagyon sok ember él át nehézségeket különböző területeken, pénz, érzések, családi kapcsolatok terén. Szükséges, hogy az ember megpróbálja megtalálni, hol és mikor követett el hibát?

Más szóval, szemlélje úgy jelenlegi helyzetét, mintha az teljesen egyéni lenne, és minden az ő saját tetteitől függ? Vagy inkább tanulja a kabbala tudományát, és várja a belső változások megjelenését a Fény hatása által, anélkül, hogy azon aggódna mit tett, vagy mit nem tett, és, hogy mi okozta a problémáját?

Válaszom:

Mivel mindannyian össze vagyunk kapcsolódva, senki sem személy szerint felelős azért, ami a világban történik, vagy specifikusan velük személyesen, mivel minden előre programozva van, és felülről ereszkedik le. A korporeális szinten mindenhez realisztikusan kell viszonyulnunk, és mind eközben korrigálnunk kell magunkat a spirituális szinten. Ilyen módon egyesítjük a két világot, és egyesítjük a Teremtő irányító hatását felettünk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,191 seconds.