Dr. Michael Laitman

A spirituális felfedezés egy új érzékszervet és új elmét alakít ki

 Kérdés:

Ahogy hozzájutunk a hatodik érzékhez, bejutunk a spirituális világba, és áthaladunk a Machson-on (a fizikális és spirituális világ határvonala), elkezd majd fizikális agyunk is részt venni a felismerésben? Amennyiben az 5 fizikai érzékszervünk felfogása a Fényről az agyunkba vetül, mi történik a hatodik érzékszervvel?

Válaszom:

Egy új érzékszerv és egy új elme kezd majd el dolgozni bennünk, mely kiegészíti fizikális érzékszerveinket és elménket. lehetetlen mindezt elmagyarázni, de mindenkinek meg van a képessége arra, hogy ezt megérezze.

Kérdés:

Albert Einstein, talán minden idők legnagyobb elméje azt mondta, hogy az anyag az energia, és az energia nem más, mint fluktuáló atomok halmaza, és az atomok quarks-okból (quantum fizika) állnak, és e melett van tudatunk. Mindez azt jelenti, hogy tudatunk is energia?

Válaszom:

Az anyag a vágy külső megnyilvánulása, avagy annak burka. A tudat a vágy önmagáról, és saját létezéséről alkotott felfogása. A kabbalában az anyag a vágyat jelöli, az egyetlen dolog melyet a Fény alkotott.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,611 seconds.