Dr. Michael Laitman

Gondolataink mindent képesek megváltoztatni (még Izrael vízproblémáját is)

 Híradás: ( a Life in Israel BlogSpot által):

“Sarlatán, vagy hiteles?” Oren Zafir (egy izraeli pszichikus) küldött egy levelet az Infrastruktúra Minisztériumnak, felajánlva szolgálatait, hogy feltöltené a Kineret tavat esővízzel. Az egyetlen feltétel melyet kért az volt, hogy a hónapnak abban a részében, melyben ezt megtenné, szüneteltessenek be minden meteorológiai előrejelzést (mivel az emberek milliói, akik ezeket az előrejelzéseket nézik, gondolataikkal befolyásolnák a pszichikus munkáját).

Kommentárom:

Mi állandóan befolyásoljuk a Természetet (Teremtő) a gondolataink erejével. Ez a módja annak, ahogy a fejlődés tervébe mi beavatkozhatunk, és cserébe ugyanazt a reakciót, változást kapjuk, melyet magunk okoztunk gondolatainkkal.

Amennyiben mindannyian és együttesen gondolatainkat a jóság felé irányítanánk, megváltoztathatnánk sorsunkat. Azonban ebben a pillanatban minden egyes személy csakis a saját maga érdekében gondolkodik, mások ellenében, ebből kifolyólag gondolataink nem folynak egy összefüggő jó gondolatba, hanem kölcsönösen romboló hatásokat keltenek fel.

Más szóval a Természet (a Teremtő terve) Terve fejlődésünk irányában önmagában semleges. Mi vagyunk azok, akik azt jó felé fordíthatjuk és felgyorsíthatjuk, vagy ellenkező esetben halogathatjuk, és negatívvá változtathatjuk annak ránk való hatását saját vágyainkkal, szándékainkkal és gondolatainkkal. Az egyetlen választásunk attól függ melyik irányt választjuk: a rövid és jó utat, vagy a rossz és hosszút.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.