Dr. Michael Laitman

Figyeljük meg a Teremtő működését saját magunkon

 Kérdés:

Több mint egy éve tanulom már a Kabbalát. Amióta elkezdtem mentális és belső változásokat figyelek meg magamon. A mentális szinten úgy érzem nehezemre esik a mozgásomat koordinálni, amikor az utcán sétálok. Néha még azt sem érzem, hogy sétálok. Orvosok vizsgáltak és mindent rendben találtak nálam. A belső szinten érzelmeim ingadoznak: néhány napig csodálatosan érzem magam (és nem találok szavakat ennek leírására!), de az azt követő pár napban nem érzek egyátalán semmit.

Legyen szíves mondja meg, mindezek a változások a Kabbala tanulás következményei? Lehetséges a Fényt érzékelni, amikor valaki még mindig a Machson (határvonal a fizikai és a spirituáis világ között alatt van? Amennyiben nem, legyen szíves adjon tanácsot, hogyan tovább?

Válaszom:

Azért megy keresztül új állapotokon, mivel egy új, hatodik érzékszerv kezd kialakulni önben, amellyel nem rendelkezet születésétől kezdve. Ezzel az érzékszervvel egy idő után képes lesz a Teremtőt érzékelni, amikor az elég erős lesz ahhoz, hogy képes legyen belül felfogni a Teremtő létét. Türelem, gyakorlat és kitartás teszi majd önt képessé arra, hogy gyors eredményekhez jusson. Próbálja meg saját magát kívülről szemlélni, és a teremtő működését saját magán megfigyelni. Emlékezzen: mindezek az Ő tettei!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,612 seconds.