Dr. Michael Laitman

Az új spirituális világ vár ránk

 Kérdés:

Mit mondhatunk, hogy önbizalmat és örömet okozzunk olyan valakinek aki nemrég vesztette el állását és otthonát a globális válság miatt?

Válaszom:

Azt kell mondjuk, hogy amíg azelőtt a világ vezetőin múlott élete, ma ehelyett minden egyes embera többi ember gondolatán múlik, a többi ember gondolataival egyesülve, a hozzánk felülről leereszkedő intergrális rendszer működésének megfelelően.

Amennyiben vezetők, és egyszerű állampolgárok, állásban levők és állástalanok elkezdenek egymással egységre lépni, azt kívánva, hogy együttesen kijussunk jelenlegi helyzetünkből, akkor befolyást tudnak gyakorolni a spirituális rendszerre. Amennyiben megértik kölcsönös egymásra utaltságukat, hatást gyakorolnak az erők forrására.

Kérdés:

Pontosan mire kell minden embernek gondolnia, és mit kell tenniük?

Válaszom:

A korrekció nem a tettek, hanem a gondolatok, vágyak, hozzáállás, és kapcsolatok által történik. Ebből kifolyólag minden embernek meg kell kapnia ezt a magyarázatot, és megértésével, és a megértés iránti készségével belátja majd, hogy meg kell változtatnia viszonyát a többi emberrel szemben.

Az, hogy jut-e neki elég étel vagy sem, csakis ezen múlik, és mindezt el kell neki magyarázzuk. Ha csak egy kicsit is megérti mindezt, képes megmenteni magát. Az összes materiális rendszer, mint a növények, gyárak, üzletek és szervezetek kivül állnak ezen, és nincs hozzá közük.

Ezért mindenkinek egyensúlyba kell hoznia magát a Természet erőivel, melyek irányítanak minket, és lehetőséget kell adnunk ezeknek az erőknek, hogy kijavítsanak minket. Igazából manapság mi vagyunk azok, aki megakadályozzuk, hogy ezek az erők a világba öltözhessenek, és azt kijavítsák egy új modell alapján. Amennyiben nem állunk ezen erők útjába, megláthatjuk, hogyan alakul ki, és harmonizálódik ez az új világ. Hogyan? Azáltal, hogy spirituálissá válik! Egy a köztünk levő kapcsolatok új rendszere pontosan ezt képes kialakítani.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.