Dr. Michael Laitman

A közvéleményt a kívánatos képpel kapcsolatos oktatással kell megváltoztatni

 Híradás (a Novayagazeta fordítása alapján):

Másoknak korai és keserű halált kívánni, és annak érkezésekor felhőtlenül örülni kezd általános szokássá válni Oroszországban. Mások súlyos betegségéről, illetve hirtelen haláláról szóló bejelentések hatalmas örömöt váltanak ki a lakosság körében.

A halál iránti tisztelet – mely mindenkire vonatkozik, sok civilizációban ősi hagyományokkal bír, és egy kimondatlan társadalmi megegyezés. Amikor a halál nem kap tiszteletet, az életet sem tiszteljük. Oroszország már áthaladt hasonló időszakon Sztálin elnyomása folytán, és a világ is megízlelte ezt a fasizmus által. De ilyen tünetekkel az előrejelzés igen szomorú.

Kommentárom:

A közvélemény megváltoztatásának egyetlen módja az emberek oktatása, azáltal, hogy magyarázatot adunk nekik a megfelelő kapcsolatokról. Hogyan? A tömegtájékoztatás teljes átváltoztatásával – az elnyomás eltávolításával és a jó viszonyok, példák bevezetésével. Ez az amit a Kabbala javasol. Az emberek olyanok, mint a gyerekek: csakis példákon keresztül klpesek tanulni.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,615 seconds.