Dr. Michael Laitman

Nem vagyunk képesek egységre lépni, pedig meg kell tegyük

Ma az emberiség felfedezi, hogy egységre kell lépnie, azonban az emberek még azt sem képesek elképzelni, hogy mindez lehetséges. Ez teljesen lehetetlennek tűnik. És ez azt tükrözi, hogy milyen messze vagyunk egymástól, hogy önző céljaink milyen távoliak. Teljesen erőtlenek vagyunk ahhoz, hogy a többiekkel, mint egy személyként egyesüljünk, különbözőségeinken túl. Azonban ez az amit a természet megkövetel tőlünk, és ma felfedezzük, hogy nem vagyunk erre képesek.

Szóval feltesszük kezünket, és megadjuk magunkat. Azonban pontosan saját erőtlenségünket, képtelenségünket kell, hogy felfedezzük, semmi mást! Meg kell értsük, hogy nem vagyunk képesek egységre lépni, és mégis kötelességünk azt megtenni.

Ahogy a világ felfedezi ezt, az emberek azonnal a Kabbalistákhoz fordulnak majd, azokhoz, akik birtokában vannak a bölcsességnek, hogyan lépjen mindenki egymással egységre, egy egészet alkotva. Az emberek felfedezik majd, hogy egységre kell lépniük, és megértik, hogy a világ menekülése múlik mindezen. Ez az egyetlen módja, hogy világunkat a pusztulástól megmentsük, mivel a világ globális, integrált és egybefüggő, mint egy kis falu, ahol mindenki összetartozik. És mégis az emberek rájönnek, hogy nem képesek mindezt egyedül megtenni, és a Kabbalistákat arra kérik, hogy számukra a bölcsességet feltárják, és megkapják tőlük az erőt az egységre lépéshez.

Az emberiség többi részével együtt a Kabbalisták szintén közelebb kerülnek egymáshoz, és egységre lépnek, és így mindenki, együttesen éri el az önzőség teljes korrekcióját, és a végtelen, örökkévaló kielégülés érzését.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,619 seconds.