Dr. Michael Laitman

A Kabbala segítségével lehetséges megértéssel, és szeretettel szenvedni

 Kérdés:

Lehetséges, hogy a Fény akkor is befolyásol minket, hogyha még nem ismerjük a Kabbalát csak vonzódunk irányában? Talán tudatalatt, előző életciklusok befolyásolnak minket, amelyek során intenzíven tanultuk a Kabbalát és ezek a rejtett emlékek ébresztik fel érdeklődésünket ismét a Kabbala iránt?

Válaszom:

A személy érdeklődése a Kabbala tanulása iránt a benne megjelenő resimó (spirituális emlékpont) eredménye. Lehet, hogy ez az első alkalom számára, vagy talán egy folytatás egy előző életből, ahol már elkezdett tanulni. A resimók sorozata egyenként jelenik meg, mely a Kabbalához vezet bennünket, még akkor is, ha semmit sem tudunk róla.

Kérdés:

Lehet, hogy azok a nehézségek, melyeket a Kabbala tanulása közben érzünk, melyek összesűritett rövid szenvedések, akkor is elérnének minket, ha nem tanulnánk Kabbalát?

Válaszom:

Nyilvánvalóan. Azonban amennyiben Kabbalát tanunlunk nem a valóságban szenvedünk, hanem mentálisan, megértéssel és szeretettel.

Kérdés:

Az erőt, mely befolyásol minket, mely a spiritualitás fejlődéséhez adja az erőt Fénynek hívjuk mivel felvillanyozza sötétségünket, azaz tudatalattinkat. És ezzel tudatossá válik?

Válaszom:

Igen azzá válik, akkora mértékben melyben hasonlóvá válunk vele.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,660 seconds.