Dr. Michael Laitman

Ha a jelenlegi úton haladunk tovább, az csak további szenvedésekhez vezet

 Kérdés:

Lehetetlen, hogy egyensúlyban legyek a Természettel, ha az élethez való hozzáállásom továbbra is önző. Hogyan érhetek el egyensúlyt a Természettel?

Válaszom:

Ma rákényszerülünk arra, hogy szembenézzünk az igazsággal. Éhség, járványok, természeti katasztrófák és hasonló problémák fenyegetésének árnyékában élünk, és természetes fejlődésünk vezett minket ide.

A tudományokra alapozva vártuk életünk javulását, de mit kaptunk tőlük? Használatuk nem vezetett semmi jóhoz! Épp az ellenkezője, leromboltuk bolygónkat, életünket, összegabalyodtunk, letértünk a helyes útról, és zsákutcába jutottunk. Az emberiség alapzatát rossz alapelvekre építettük, mely évezredeken keresztül rossz irányba fejleszetett mknket – az önzőség irányába.

Ezért kell azonnal megváltoztatnunk az alapzatunkhoz vezető alapelveinket, és egy új úton elindulnunk! A Kabbala tudománya, és nem pedig a földi tudományok fognak minket a megfelelő fejlődési úton másfajta módon tovább vinni. És akkor alkalmazhatjuk majd a tudományos előrelépéseket nem az emberiség kárára, hanem a közös jó érdekében. Az összes tudományos fejlődés alapérdekének a többiek számára nyújtandó jónak kell lennie, és nem pedig a tudás, a hatalom és az erő saját célra való felhasználásának.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,145 seconds.