Dr. Michael Laitman

Nem erőltethetjük a házastársunkra a Kabbala iránti érdeklődést

 Kérdés:

Hogyan függ a nő spirituális fejlődése a férfitől? Én egy férfi vagyok, és egész életem során Kabbalát tanultam. Azonban a feleségem TV sorozatokat néz, és csak arra gondol, hogyan kereshetnénk több pénzt. A házasságunk megörzése érdekében néha nézi velem a 66-os csatorna (Izraeli kábeltelevíziós Kabbala csatorna) műsorát, és néha még a blogot is olvassa. De semmi nem jut be igazán gondolatai közé. Képes vagyok őt a saját szintemre “felvonszolni”? Szükségem van rá, és két kicsi gyermekünk van, de ugyanakkor minden energiámat a Kabbalának akarom szentelni.

Válaszom:

Minden személy egyénileg kapja meg a Felső Világ iránti vonzódást, azaz a szívben található pontot. Nincs joga a feleségét arra kényszerítenie, hogy érdeklődjön a Kabbala iránt.

Amennyiben ő megengedi magának, hogy szabad idejében Kabbalát tanuljon, akkor önnek minden más feltételbe bele kell egyeznie. Emellett azt is ki kell mutatnia, hogy mennyire hálás azért, hogy mindezt felesége megengedi. Ez segíteni fogja az ön spirituális fejlődését is, és munkáját önzősége ellen.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.