Dr. Michael Laitman

A helytelen nevelés eredménye

 Híradás (a Stuff által):

“Ausztrália – egy nemzet az anyák szoknyája alatt” Az ausztrál anyák egy egész generációt nevelnek fel, mely anyjuk szoknyája alatt marad…új adatok szerint. Szociális kutató Bernard Salt azt állítja új az Ausztáliai Statisztikai Hivatal által kibocsátott adatok alapján, hogy a 20 és 34 éves kor közötti generáció 27 %-a még mindig szüleivel él együtt…Még akár egy generációval korábban is a férfiak általában 18 éves korukra elhagyták szüleik otthonát, és képesek voltak magukat ellátni, saját otthonnal és költségvetéssel rendelkezve. Salt azt állítja: “Amennyiben édesanyád szedi fel a szennyest utánad 27 éves korodban is, valószínű sohasem tanulod meg annak megfelelő elvégzését”.

Kommentárom:

A megfelelő nevelés hiánya (más szóval nem megfelelően szervezett, és nem a Természet szabályainak megfelelő), együttesen egy agresszív környezettel (korrigálatlan önzőség) felelősek azért az eredményért, hogy a férfiak nem akarnak függetlenné válni. Mi az értelme az otthon elhagyásának ilyen körülmények között?

Az elválás igazából tökéletesen ellenkezik a Természettel! Több ezer évig, akár családalapítás után is, a férfiak nem hagyták el a szülői otthont. Ami a modern családból hiányzik az nem a függetlenség a családalapításra, hanem annak hiánya, hogy mindazt az elődök tanácsával, és a közeli családi körön belül legyenek képesek megtenni.

A Természet ellenkezik a “független család” modern elképzelésétől. Általában a korrekció csakis a többiekhez közel történhet meg. A jövőben visszaállítjuk majd a generációk közötti természetes kapcsolatokat, és akkor a jövőbeni férfiak és nők ismételten kívánni fogják a családalapítást és gyermekek nevelését.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,728 seconds.