Dr. Michael Laitman

A válság egy felhívás számunkra, hogy jelenlegi világunk fölé emelkedjünk

 A világ jelenlegi helyzete olyan, hogy lesüllyedhetünk a legmélyebb szenvedésbe és súlyos problémákba, amíg számtalan csapás után érzékeink és értelmünk azt mutatja számunkra, hogy zsákutcába kerültünk.

Azonban azonnal elkezdhetjük megérteni, hogy ez a zuhanás azért adódott számunkra, hogy ebből az állapotból felemelkedhessünk. Megmutatják számunkra, hogy a válság mely jelenleg elszakít minket neveltetésünktől, pénzünktől, sikereinktől és hatalmunktól, azt jelzi, hogy jelenlegi világunk elsüllyed a szakadékban. Ennek eredményeképpen felkérnek minket, hogy emelkedjünk a válság fölé, ahelyett, hogy gondtalan éltet keresnénk itt lenn.

Ennél fogva ránk zuhant ez a szenvedés, hogy egyénileg segítsen minket, és hogy az egész világot is előre mozdítsa abban, hogy elszakadjon a múlttól. A bekövetkező üres térben elkezdjük kívánni a Teremtőt – az adakozás tulajdonságát érezni. Vágyunk majd ennek a tulajdonságnak az érzetére, hogy abban az üres térben, a sötétség érzetében elmerülhessünk, és vágyunk arra, hogy a Teremtő feltöltsön minket.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,165 seconds.