Dr. Michael Laitman

A mások iránti adakozás a tökéletes kielégülés

 Kérdés:

Amikor a világ eléri azt a pontot, ahol mindenkinek meg lesz az átlagos megélhetése, és senki nem vesz magához többet, mint amire szüksége van, akkor mi fogja az embereket a további fejlődés felé hajtani? Mi okozza majd azt, hogy az emberek előre mozduljanak a további fejlődés felé?

Válaszom:

Amennyiben a személy képes kielégülést, boldogságot érezni, amikor másoknak adakozik, amikor érzi, hogy azáltal, hogy másokkal egységre lép egy közös edényt képez, mely edényben képes a Felső Erőt (Teremtő) érezni, akkor a Teremtő egyre erősebb érzékelése, melyet ennek folytán érez válik céljává, és jutalmává. Amikor a személy elkezdi építeni az “emberi” szintet a mások iránti adakozás által, korrigálja hozzállását velük szemben, és ezáltal hasonlóvá válik a Teremtőhöz. Ily módon felemelkedik a 125 szinten keresztül a Végső Korrekció felé.

Amikor spirituálisan felemelkedik kielégülést és feltöltöttséget érez, és ezáltal közelebb kerül a Teremtőhöz. Az a kielégülés amit ez által érez az tökéletes. Mindez nem időleges, vagy átmeneti, hanem örök. Ez tökéletesen feltölti a személyt, nem hagyva űrt maga mögött. Emellett újabb és újabb lehetőségeket kap arra, hogy még tovább növelje kielégültségét.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,644 seconds.