Dr. Michael Laitman

Mi a Teremtőt cselekedetei alapján ismerjük meg

Hogyan vagyunk képesek a Teremtő cselekedeteit tanulmányozni? Ismétlem őket, mint egy újszülött, miközben figyelem a Teremtőt miközben cselekszik. A Felső Szint leereszkedik az alsó szintre, ami azt jelenti, hogy a Teremtő példát mutat nekem, melyet követnem kell, megmutatja nekem mit is kell tennem, és akkor azt megismétlem Utána.

Mindezt az Ő segítségével, az Ő ereje által teszem, de magam próbálom meg követni a példákat amiket kijelöl nekem. Pontosan, ahogy mi tanítjuk kisgyermekeinket, ily módon vagyunk képesek az Ő elméjét megismerni.

A Teremtő megmutatja nekem mit kell tennem, hogyan kell azt tennem, és annak sorrendjét ahogy ezt meg kell tennem. Mindent a legvégsőbbig Felülről kapok meg, mivel magam által semmit sem tudok. Egyszerűen lemásolom ezeket a cselekedeteket, és mechanikusan megismétlem őket, mivel nem rendelkezem még saját elmével.

Ezt a technikát úgy hívjuk, hogy “cselekedeteid alaján ismerünk meg Téged”. Megismétlem mindegyik cselekedetét és a végén megismerem az Elméjét.

(a reggeli lecke harmadik része alapján)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.