Dr. Michael Laitman

Áldjuk meg a rejtettséget, mely segít minket abban, hogy kiépítsük a korrekt vágyunkat a Teremtő felé

A Teremtő hozta létre a rejtettséget, mely távolságot teremt, elválaszt, és eltaszít és összezavar minket. Ahelyett, hogy azonnal, és nyíltan felfedné magát, inkább elrejtőzik annak érdekében, hogy aspirációt, szenvedélyt ébresszen fel, és azt a vágyat, hogy elérjük őt!

Ez a lényege a rejtettségnek, a szükség arra, hogy tisztátlan erők (Klipot) létezzenek, melyek fenntartanak minket, amíg el nem érjük a megfelelő vágyat a Teremtő felé. Ezek az erők visszatartanak minket mint a kutyákat melyek a pórázukat rángatják annak érdekében, hogy valakire ráugorhassanak.

Ő addig rejtőzködik amíg mi el nem érjük a korrekt és teljesen adakozó vágyat, melyet már nem képes a Vele való találkozás kioltani. Azáltal, hogy felfedezzük a Teremtőt ezen a korrigált vágyon belül, az nem képes elhalványulni, mint evilági vágyaink, ahol ahogy megkapjuk azt amire vágyunk, az azonnal értéktelenné válik számunkra. Ellenkezőleg, ezt az élvezetet egyre nagyobbra tartjuk, és szeretjük, mivel az magában hordozza az Adakozó irántunk való hozzáállását.

Ennél fogva mindezek a rejtettségek, és eltaszítások a Teremtőtől származnak, mindazt flörtként kell lássuk, mint egy játékot, mely képes számunkra meghozni a megfelelő vágyat, mely nem csak egy hatalmas erejű vágy, hanem a megfelelő formájú vágy. Mindez azért történik, hogy az Adakozóval való talákozáson keresztül keressük az élvezetet, ahelyett, hogy azt az élvezettel való találkozáson keresztül keresnénk.

Ez hasonló egy olyan nőhöz, aki a férfi által végzett külsőséges cselekedeten keresztül belső kapcsolatra vágyik. A spiritualitást az életünkből vett példákon keresztül kell tanulmányozzuk. Meg kell értsük a rejtettség lényegét, a flörtöt és a játékot melyen keresztül a Teremtő közelebb visz minket magához, majd eltaszít.

Nem leszünk képesek felfedezést elérni ameddig el kezdjük értékelni Őt, és az Ő segítségét, felépítjük a megfelelő hozzáállást a vele való találkozáshoz, és képesek leszünk interpretálni a Vele való kapcsolatunkat, mint élvezetünk forrását! Ő arra vár, hogy Őt jobban akarjuk, mint az élvezetet amit Általa kaphatunk. Ekkor történik az meg, hogy készek leszünk elfogadni ezt az élvezetet, és képesek leszünk azon belül a Teremtőt felfedezni.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,164 seconds.