Dr. Michael Laitman

A minket körülvevő Fény alig észrevehető befolyása

Kérdés:

A Kabbala tanulmányozása az egyetlen dolog, ami elhozza nekünk a Fényt?

Válaszom:

Az egyetlen az azt jelenti, hogy össze kell kapcsolodnod a rendszerrel, amelyik tartalmazza a Fényt. Te az összes olyan szint alatt létezel, amelyek a Végtelenből érkeznek a világunkra, 125 fokra a Fény legyengülésétől. Az abszolút legalacsonyabb szint, ami még feletted van, az is tartalmaz egy adag  Fényt, de a te szinted, ami a te világod, az nem.

Ezért a te szempontodból, azt a Fényt, ami a felsőbb szintről jön, a „Körülvevő Fénynek” nevezzük Ez nem úgy jut beléd, mint „Belső Fény”, hanem  többnyire kintről sugároz rád. Ezért hívjuk ”körülvevőnek” A befolyása alig észrevehető, és a mutatott eredmények határozzák meg.

Nincs módod rá, hogy összekapcsolódj a magasabb szinttel, mert te minőségileg különbözöl tőle, nincsenek kapcsolódó pontotok, mert a magasabb szint a feltétel nélküli adományozással operál, míg a te szinted  a kapni akarással.  Ezért aztán,  nincs neked egy cseppnyi adakozási tulajdonságod sem, amivel kontaktust teremthetnél vagy bármilyen befolyást gyakorolhatnál a felsőbb szintre.

De ha tanulmányozod a magasabb szintet, és részese szeretnél lenni, még akkor is, ha most az ellentettje vagy, a Fény a te tulajdonságaidat, az ő tulajdonságaira változtatja. Ez egy csodálatos gyógyulás, (Segula) ami megengedi neked, hogy megváltozz, még akkor is , ha nem érted, hogy mit kérsz, és hogy ezek a változások hová visznek. Nem számít az sem, ha önző módon hamis kéréssel állsz elő, miután a magasabb szint elfogadja az erőfeszítésedet, ha tényleg egyenlővé akarsz válni vele.

Ez lehetővé válik abban a rendszerben, ahol a Felső Szint leszáll a te szintedre, azzal a mechanizmussal, amellyel te tudsz felemelkedni hozzá.. Ennek a neve:AHP., ez egyfajta közvetítő, mint a méh.(Rekhem). Ezen kapcsolatok  rendszere el van rejtve előtted, és ez az oka, hogy bár nem vagy teljesen elválasztva a spirituális világtól, és még sem érzed a kapcsolatodat vele.

Ez csak egy embrió az anya méhében, aki nem érti,  hol van és nem ismeri az anyját. Az anya ennek ellenére gondoskodik róla.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,649 seconds.